Υλικά
3 φλιτζάνια κοσκινισμένο αλεύρι 2 κουταλάκια κοφτά μπαίκιν πάουντερ 1 κουταλάκι κοφτό σόδα σε σκόνη 1 κουταλάκι κοφτό κανέλα 2/3 φλυτζάνι του τσαγιού λάδι 1 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη ½ φλυτζάνι του τσαγιού χυμό πορτοκαλιού ξύσμα πορτοκαλιού ½ φλυτζάνι του τσαγιού σταφίδα ξανθή ½ φλυτζάνι του τσαγιού σταφίδα μαύρη ½ φλυτζάνι του τσαγιού καρύδια ψιλοκομμένα Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα Εκτέλεση βάζετε σε λεκάνη το λάδι , τη ζάχαρη , το χυμό πορτοκαλιού και αρκετό ξύσμα . Πλένετε τις σταφίδες και τα καρύδια και τα στεγνώνετε. Ρίχνετε στο μίγμα από λάδι , ζάχαρη, χυμό πορτοκαλιού και ξύσμα σιγά σιγά το αλεύρι με το μπαίκιν πάουντερ, τη σόδα και την κανέλα και στο τέλος τη σταφίδα και τα καρύδια και τα κάνετε ένα μίγμα . Σε ένα ταψάκι Νο 26 αλειμμένο με λάδι ρίχνετε το μίγμα που μόλις ετοιμάσατε και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου επί μία ώρα . Όταν ψηθεί το αναποδογυρίζετε , πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη και το κόβετε σε κομμάτια.